EP Release 2014

Hiehaaaa!!!

Het is zover!
Na 2 jaar hard werken komt op 19 juni 2014 mijn allereerste EP uit.
Dit wordt gevierd met een releaseoptreden in Theater de Wilde Wereld in Wageningen. Oeh het wordt zo nice! Met allerlei leuks en gezelligs.
Zo is de EP “Mama, watch me fly!” te koop, kun je jouw eigen “Mama, watch me fly!” foto laten maken en worden jouw handen met henna versierd. En dit alles voor 5,- euro entree, waarin zelfs al een lekker cadeau van mij voor jou zit. Ik zou het supertof vinden om jou en u daar te zien. Want samen feestvieren is nog veel leuker!

promoposter

Kun jij niet komen naar de release? Dont’t be sad! De EP is vanaf 19 juni 2014 te koop hier op de website. Je kunt hem bestellen in de shop! Net als een 3-tal vet toffe merchandise spullekes. Koop je de EP via de site dan wordt ie mooi en persoonlijk ingepakt. Ook leuk om cadeau te geven dus. ; ) Zekers omdat van elke verkochte EP, 1,- euro naar een ondersteuningsproject van alleenstaande moeders gaat in Wageningen. Zodat kinderen en moeders even vrij van zorgen kunnen zijn. Iets dat helemaal aansluit bij de gedachte achter “Mama, watch me fly!”

Tot slot… bezoek jij nu een hele nieuwe website! Wauw!
Met dank aan Marloes Homburg die aardig wat uurtjes van haar tijd in dit toffe design heeft gestopt. Dus kijk lekker rond, luister en koop die EP! ; )

Hope to see you soon in real life! 19 juni vanaf 20.00 uur Theater de Wilde Wereld te Wageningen; jij bent welkom!

Love,

Emli Joan