Summer times

Hej!

Inmiddels is het alweer 1 jaar geleden dat mijn EP ‘Mama,watch me fly!’ uitgekomen is.
Een gigantisch mooie ervaring, de positieve recensies maar ook de optredens daarna afgelopen jaar en het inpakken en opsturen van de EP, maakte dat het feestje na dit muzikale hoogtepunt doorging.
De tijd is rijp om weer verder te groeien, te schrijven, te gaan delen. De woorden en wijsjes krioelen als malle in mijn hoofd, klaar om verpakt te woorden in nieuwe nummers. Gevoed door de vlinders die door mijn buik dwarrelen, het groeiende geluk in mijn leven en het zonnetje op mijn huid belooft dit een hoop moois. En zal ik komende tijd heel wat pen en papier in de buurt hebben. Ook komt het festival seizoen eraan! Dit jaar mag ik op een hele hoop plekken spelen. Heerlijk buiten op blote voeten in Ede en Wageningen. Maar ook op Amzaf in het Openlucht museum in Arnhem. Check voor meer info Gigs.

Ik heb er enorm zin in om te gaan spelen komende tijd. En ben benieuwd wat jullie van de nieuwe nummers vinden!

Tot ziens deze zomer!

Liefs, Emli Joan