Als de vogeltjes fluiten…

Hi Lieve Mensen!

Weer een berichtje van mij!
Want zoals altijd gebeurt er veel, waarvan vooral ook veel Leuks!
Inmiddels zijn de opnames van de EP aardig aan de gang en komt het opnemen van de laatste noot zelfs al een beetje in zicht. Ik voel mij zeer bevoorrecht om dit samen met Florian te mogen doen. En elke nieuwe opnamedag is dan voor mij ook weer een feestje! Maar naast dat ik zelf een hele hoop inspeel, zijn er ook een heel stel andere lieve muzikale mensen die mij helpen om mijn muziek nog mooier te laten klinken. Zo gaan er trompetten, violen, orgels, eitjes en nog veel meer moois de komende maand uit de opnameruimte klinken. Met dank aan o.a. Joshua Onclin, Jeroen de Zeeuw en Wilbert van de Brink. Super tof!

Naast de opnames ben ik ook druk bezig met het ontwerpen van de hoes en de totale nieuwe vormgeving van het ‘product’ Emli Joan. Hierbij wordt ik geholpen door de zussen van Nayali Henna, die een super mooie hennatekening gemaakt hebben..(ik verklap verder nog niets.. 😉 en mijn lieve nichtje Marloes Homburg die zich vol goede moed gaat storten op het design van de website.
En of dit nog niet genoeg is, houd ik mij vol enthousiasme ook nog bezig met het bedenken en ontwerpen van te schattige en leuke merchandise spullekes. Allemaal binnen een tijdje te bewonderen hier op de website!

Omdat dit alles een hele hoop ‘pingping’ kost,
ben ik ook bezig met het opstarten van een EP pre-order/ sponsor actie.
Hier volgt zeer binnenkort ook meer informatie over. En als klapper van alle leuke toffe nieuwe dingen… Krijg ik ook nog mijn eigen nieuwsbrief! Hoe cool! :)

Je kunt dus wel vast stellen dat ik langzamerhand naast muzikantje ook ‘onderneemster’ aan het worden ben… Maar gelukkig heb ik de komende tijd ook een aantal momenten gepland staan waar ik gewoon lekker kan spelen. Heerlijk!

Je bent dan ook van harte uitgenodigd om erbij te zijn!

Want uiteindelijk gaat het allemaal daarom;
het vertellen van verhalen & dit kunnen delen met anderen!

Geniet van de vogeltjes die vrolijk beginnen te fluiten…

Love,

Emli Joan