Wat is een muzikant zonder plaat?

Hallo lieve mensen!

Het is 2 augustus 2012, de regen tikt, niet zachtjes, tegen mijn raam en ik dacht: Dit is mijn kans! Laat ik weer eens wat op mijn website gaan kletsen. Want… er gebeuren mooie dingen in het leven van deze typende persoon. Sinds een aantal weken ben ik namelijk erg druk met het ontwerpen, creëren van mijn allereerste echte EP! Een heuglijk feit dat ik jullie natuurlijk niet mag onthouden. :)
Op dit moment ben ik drukdrukdruk met de laatste selecties van de nummers die op de plaat zullen komen, wordt er al nagedacht over titels en artwork en ondertussen schrijf ik gewoon lekker verder aan nog meer liedjes. Want te weinig liedjes die rondzweven op deze aardbodem; dat is iets… dat kan gewoonweg niet.
Genoeg te doen, te schrijven, te zingen en te leren dus.
Waar zelfs het weer (de regen, de grijze wolkjes) of de wind (suizend, brrrkoud) mij niet van kan weerhouden!

Dus nu voor jullie allemaal een zonnige groet,
want een vrolijk wijsje maakt alles weer goed!

Love
Emli Joan